Povestea noastra

Se intampla in viata acele sincronicitati deosebite, care iti scriu destinul. Noi doi am trait doua intalniri minunate, care ne-au completat ca oameni, dar si ca terapeuti si care au condus la povestea pe care o citesti astazi. Prima dintre ele se intampla in vara lui 2014, cand ne-am cunoscut. Cealalta, intalnirea fiecaruia cu uleiurile esentiale.

Astfel am reusit, in ultimii 5 ani, sa cream impreuna un cabinet de terapii, BodyMind HOUSE, situat in centrul Bucurestiului, un magazin online, AromaTools SHOP, destinat accesoriilor pentru aromaterapie si uleiuri esentiale, dar si o familie minunata 😊

Asa cum in fiecare poveste exista un moment magic al descatusarii resurselor si al trezirii eroului la potentialul sau mai inalt, asa au fost pentru noi aceste intalniri: ne-au inlesnit accesul catre o latura mai bogata a fiintei noastre. Amandoi ne-am imbunatatit practica terapeutica datorita colaborarii cu celalalt. Psihoterapia mea s-a intregit cu viziunea corporala, transa a patruns mai mult catre fiecare celula, iar masajul lui Vio a devenit mai mult decat un masaj, transformandu-se intr-o experienta terapeutica cu totul aparte.

Uleiurile esentiale au fost acel element care a adus magie terapiilor noastre, dar si vietii noastre personale. Putem spune ca noi nu doar am folosit uleiurile esentiale in practica noastra terapeutica, ci am fost realmente educati si alchimizati de uleiuri in ultimii 5 ani. In 2014 Vio a introdus uleiurile esentiale in procedurile de masaj, iar eu am inceput sa le folosesc ca suport in psihoterapie din 2017, ajungand treptat-treptat la acest concept pe care l-am numit psihoaromaterapie. 

AromaTools SHOP a aparut firesc in 2017 din pasiunea noastra pentru uleiuri esentiale.

La baza magazinului online AromaTools SHOP stau experienta noastra terapeutica, dragostea fata de uleiurile esentiale terapeutice si dorinta de a aduce vindecare prin ceea ce facem. Ne-am propus ca AromaTools SHOP sa devina un spatiu care sa sustina arta aromaterapiei si un suport in vindecarea si alchimia personala.

Suntem aici sa iti punem la dispozitie expertiza si cunoasterea noastra in ceea ce priveste uleiurile esentiale si ne dorim sa devenim parteneri de incredere ai tuturor celor care descopera si folosesc puterea terapeutica a uleiurilor esentiale.

Speram ca vei descoperi si tu alaturi de noi o latura magica, speciala si profund alchimica a aromaterapiei!

 

Te invitam cu drag pe aromatools.ro unde o sa regasesti cele mai bune accesorii pentru practicarea aromaterapiei si folosirea uleiurilor esentiale.

  

 

Cu drag,

Monica Bors & Vio Neagu

Fondatorii AromaTools Shop

www.aromatools.ro